GZ Psycholoog

Heb jij hart voor de ouderenzorg en zoek je een veelzijdige, betekenisvolle baan? Dan hebben wij een bijzondere functie voor jou!

 

Wij zijn vier kleinschalige ouderenzorginstellingen in de regio Noord-Holland Noord; Alkcare, Horizon Zorgcentrum, Stichting NIKO en Warm Thuis. Vanuit onze gedeelde liefde en missie hebben wij de handen ineen geslagen om een nieuwe positie te creëren ter ondersteuning van onze ouderen* met psycho-geriatrische problemen.

 

Persoonsgerichte zorg in liefdevolle omgeving

De vier zelfstandige zorgorganisaties, ieder met een eigen identiteit, bieden zorgcentra en thuiszorgdiensten in Alkmaar, Oudorp, Broek op Langedijk, Oterleek, Zuidermeer en Avenhorn. We bieden warme, persoonsgerichte zorg waarbij de cliënt centraal staat en zoveel mogelijk de eigen regie behoudt. We willen de best mogelijke zorg bieden in een liefdevolle en respectvolle omgeving.

* Bij Warm Thuis wordt tevens wonen met zorg en welzijn geboden aan jonge mensen met dementie.

 

Inspirerende nieuwe functie voor GZ Psycholoog

Binnen deze inspirerende context willen we een nieuwe GZ psycholoog verwelkomen die niet alleen bijdraagt aan de huidige zorg, maar ook, samen met ons, een visie ontwikkelt voor de toekomst van onze ouderenzorg. In deze nieuwe rol krijg je de kans om de functie naar eigen inzicht vorm te geven en een cruciale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ouderenzorg binnen onze organisaties. Je zult, naast de specifieke werkzaamheden van een GZ psycholoog, een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van onze cliënten, maar ook in die van hun familieleden, naasten, mantelzorgers en onze toegewijde medewerkers.

Wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving binnen vier kleinschalige zorgorganisaties
  • Een nauwe samenwerking met betrokken en gepassioneerde zorgprofessionals
  • De mogelijkheid om de functie van GZ psycholoog in ouderenzorg zelf vorm te geven en een blijvende impact te hebben
  • Ondersteuning in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Met natuurlijk prima salaris, voorwaarden en extra’s

 

Wie zijn wij?

WarmThuis is een zorgorganisatie met een eigen visie: wij zorgen voor een plek waar mensen met dementie, zoveel als mogelijk, kunnen genieten van het leven. Onze kernwaarden zijn vrijheid, eigen regie, nabijheid en herkenbaarheid. En deze kernwaarden zijn dagelijks leidend in de zorg en begeleiding voor de mensen met dementie. WarmThuis heeft drie kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie. Met liefdevolle aandacht maken we er met bewoners, hun naasten, logeergasten, bezoekers dagsociëteit, vrijwilligers en collega’s een fijne betekenisvolle dag van, iedere dag weer.

Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk met een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, dagbesteding, kleinschalig wonen voor bewoners met dementie en tijdelijk verblijf. Wij streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van zorg en het verlenen van diensten, in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en eigen keuzes te laten maken”. Wij verlenen zorg met hart en ziel vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Stichting NIKO is een warme zorgorganisatie met twee locaties op loopafstand van elkaar, 370 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg. Binnen NIKO is er een gemoedelijke sfeer, geborgenheid en goede onderlinge communicatie. Samen realiseren we dagelijks een prettige woon- en werkomgeving met passende, professionele zorg en grote aandacht voor welzijn. Wij zorgen dat het klopt; dat doen we Warm, Samen en Zichtbaar.

Alkcare is een organisatie met twee zorgcentra; de Oldeburgh in Oudorp en ’t Rekerheem in Alkmaar Noord. Bij onze organisatie draait het om meer dan alleen het bieden van zorg. Het gaat om het creëren van een warme en veilige omgeving waar onze ouderen zich gewaardeerd en geliefd voelen, met respect voor hun eigenheid en individualiteit. Zowel in onze zorgcentra als bij de cliënten thuis via de thuiszorg. Dat wordt weerspiegelt in onze kernwaarden; Gastvrij, Realistisch, Liefdevol en Professioneel. Onze motto ‘goed voor elkaar’ geldt zowel naar onze cliënten als naar onze gepassioneerde medewerkers.

Wil je meer weten over deze uitdagende en betekenisvolle functie? Wij sturen je graag de volledige functieomschrijving toe en beantwoorden met plezier al je vragen.

Meer weten? Neem dan contact op met Mark Prinsen (Alkcare), tel. 072-5191655

Of mail direct jouw sollicitatie met cv naar mprinsen@alkcare.nl